Floorsrace5.jouwweb.nl
What's new » Sponsoring

Sponsoring

Alhoewel ik mijn autootje zelf heb opgebouwd en met de kennis en middelen die ik beschikbaar had, heb ik ook veel hulp gehad van vrienden, kennissen en bedrijven. Soms heb je gewoon een extra handje nodig die je helpt met technische werkzaamheden of een extra stel hersenen die je adviseren over hoe je iets moet aanpakken.

 Racen is een dure sport, daar ben ik wel achter gekomen. Omdat ik alle werkzaamheden zelf uitvoer kan ik de reparatie kosten tot een minimum beperkt houden, maar dingen als inschrijfgelden, onderdelen, banden en benzine kosten zullen toch gedekt moeten worden. Vandaar dat ik op zoek ben naar sponsoren die me willen helpen met de uitdaging om te blijven racen en om de auto zo te verbeteren zodat ik in het seizoen van 2011 een podiumplek kan behalen in de DNRT tourklasse! De belangrijkste rede voor sponsoring moet zijn dat een bedrijf in dat doel gelooft en dat samen met mij wil bereiken! In ruil daarvoor zal ik alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat het bedrijf trots kan zijn op mijn behaalde prestaties en zich daarmee kan indentificeren. Dat kan dan weer gebruikt worden om extra waarde te creeeren bij klant en/of personeel. Ik stel in samenwerking met TIM tuning de pitbox open zodat een bedrijf kennis kan maken met de race ervaring of misschien zelfs een keer een paar ronde mee kan rijden over het circuit. Dichter bij het echte racen kan je bijna niet komen!

Wat kan een sponsor van mij verwachten:

-Een sponsor wordt uitgenodigd in de pitbox tijdens een race om zo kennis te maken met de race ervaring en de hectiek van een race dag. Ik zal vertellen over mijn auto en de mooie ervaringen van 20 minuten wedstrijd rijden. Zo weet een bedrijf precies waar zijn investering heen gaat en kan de resultaten van de samenwerking rechtstreeks bekijken. Tijdens zo’n dag is catering geregeld, dus het zal niemand iets te kort te komen.

-Op vrij rijden dagen of sponsordagen van de DNRT is er een mogelijkheid voor een bedrijf om mensen een paar ronden met mij mee te laten rijden over het circuit. Op de sponsordagen van de DNRT is er zelfs een kinder uurtje ingelast waar kinderen mee kunnen rijden op aangepasde snelheden. Dit is voor een bedrijf een goede mogelijkheid om klanten en/of personeel op een leuk dagje uit te tracteren.

-Het logo en/of de naam van het bedrijf wordt als sticker op de auto geplakt en vermeld op deze website. Reclame op mijn race overal is ook een mogelijkheid. En hoe meer middelen ik tot mijn beschikking heb, hoe meer ik mijn auto kan verbeteren om uiteindelijk podiumplaatsen te behalen. Dat betekend weer dat ik en mijn autootje meer in the picture staan en reclame goed opvalt.

-Ik sta tot de beschikking om aanwezig te zijn bij marketing evenementen en/of open dagen.

-Op een racedag krijgt een bedrijf de kans om kennis te maken met andere sponsoren en geinteresseerde. Een DNRT weekend wordt altijd druk bezocht en er lopen veel mensen door de pitstraat tijdens de pauze. Dit kan het bedrijf gebuiken om het netwerk te vergroten of klanten te werven.

Racen zal ik altijd met veel plezier blijven doen. Het is de leukste, spannendste en meest overweldigende sport die er maar is (vind ik). Neem, contact op met mij via een reactie op deze site of een persoonlijk mailtje naar mij en ga de uitdaging aan om samen met mij naar te top van de race sport te groeien!