Floorsrace5.jouwweb.nl
What's new » Het verhaal » Wie is Floor

Wie is Floor

Ik ben Floor Veuskens, geboren 31 Juli 1983 te Nijmegen. Tegenwoordig woon ik in Haarlem waar ik mijn studie luchtvaarttechnologie heb afgerond. Ik ben werkzaam als Researcher.  

Op mijn 16de begon ik interesse te krijgen in auto's en de techniek erachter. Ik ben toen bij mijn vader's bedrijf "Le garagiste" in de leer gegaan. Mijn eerste stage voor de opleiding Luchtvaarttechnologie heb ik gelopen bij Dutch Engine Laboratory (DUEL) in Heerhugowaard. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met race auto's en de motoren daarvan. Ik vond het geweldig! Het maximale uit een auto halen zonder dat het kapot gaat! Hoe gaaf is dat! Dat wilde ik ook gaan doen. Maar dan wilde ik wel alles. Ik wilde de auto zelf opbouwen, erin rijden en uiteindelijk het maximum van mijn auto gaan opzoeken.

Tegenwoordig ben ik altijd met bezig met een project. Of het nu het opnieuw opbouwen is van een race 5, het compleet restaureren van een oldtimer of gewoon een onderhoudsklus aan een auto. De techniek van een auto blijft me bezig houden. Ik hoop dit de rest van mijn leven te mogen doen en nog veel races te rijden in mijn kleine 5.

  

Maak een Gratis Website met JouwWeb